Cornulete cu Rahat si Pasta Sfoglia

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Cornulete cu Rahat si Pasta Sfoglia

Ingrediente

  • o pasta sfoglia
  • rahat
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se intinde foaia, se taie patratele de forme egale, se pine rahat si se ruleaza cornuletele, dupa care se dau la foc pentru 15-20 min.

Se pudreaza cu zahar pudra cat sunt fierbinti.
Se servesc reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)