Cornulete

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 200gr unt moale
  • 75gr zahar vanilat (suporta putin mai mult)
  • 1 ou
  • 180gr faina
  • 200gr nuci sau migdale macinate
  • In plus pentru pudrat zahar pudra amestecat cu zahar vanilat

Mod de preparare

Se face un aluat din ingredientele de mai sus, se fac rulouri de aluat de 3cm diametrul se da la frigider 60 de minute. Cuptorul se incinge la 180C (350F) se taie felii late de 1cm se da forma de cornulet si se coace cam 12-15 minute, depinde de cuptor.

Fierbinti se tavalesc in zahar pudra amestecat cu zahar vanilat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)