Compot de Mere

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Compot de Mere

Ingrediente

  • Mere
  • coaja de lamie (sau esenta)
  • scortisoara bucata intreaga
  • zahar dupa gust

Mod de preparare

Se curata merele, se scot cotoarele, se taie in 4 sau 6, depinde de cat sant de mari fructele, se pun intr-o cratita cu apa, la fiert. Se drege de zahar si se lasa acolo, pana furculita intra usor de fructe.

Se pune in apa coaja de lamaie si bucata de scortisoara. Lamaia si scortisoara se scot dupa ce a fiert compotul. Se serveste rece, simplu sau langa niste piscoturi de sampanie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc