Se decongeleaza aluatul, la temperatura camerei, apoi se portioneaza sub forma de patrate (eu l-am taiat ca sa pot sa-l pun in dispozitivul de coltunasi).
Se pune in mijlocul patratului cate 1 lingurita gem de prune mai gros (eu am avut magiun) se aseaza in dispozitiv si se preseaza usor ca sa se lipeasca marginile aluatului.
Se aseaza coltunasii intr-o tava neunsa, dar stropita cu apa rece si se da la cuptorul incins, 20-25 min, pana se rumenesc frumos.
Se scot din cuptor si imediat din tava si se pun pe un gratar sa se raceasca.
Se pot face cu diverse umpluturi.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii