Se decongeleaza aluatul, la temperatura camerei, apoi se portioneaza sub forma de patrate (eu l-am taiat ca sa pot sa-l pun in dispozitivul de coltunasi).
Se pune in mijlocul patratului cate 1 lingurita gem de prune mai gros (eu am avut magiun) se aseaza in dispozitiv si se preseaza usor ca sa se lipeasca marginile aluatului.
Se aseaza coltunasii intr-o tava neunsa, dar stropita cu apa rece si se da la cuptorul incins, 20-25 min, pana se rumenesc frumos.
Se scot din cuptor si imediat din tava si se pun pe un gratar sa se raceasca.
Se pot face cu diverse umpluturi.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii