Coltunasi cu Branza de Oi

Postat pe: 08-10-2008
(5)

Ingrediente

Pentru aluat: 500grame faina
2 oua
? lingurita sare
apa calda
Pentru umplutura: 1 cana branza de oi de la sare
1 ou

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
1. Se amesteca faina, sarea si ouale, apoi se toarna apa calda (aproximativ o canita). Se framanta pana nu se mai lipeste de maini, compozitia sa fie mai putin vartoasa decat la taietei (ca sa se poata intinde usor).
2. Se intinde o foaie subtire, de 2-3 mm, care se taie in patrate de 6x6ca aproximativ.
3. Se amesteca branza sfaramata cu o furculita cu oul.
4. Se pune pe fiecare patrat o lingurita de branza, sau mai multa, cum doriti?si se formeaza triughiuri sau dreptunghiuri prin presarea marginilor.
5. Se pun la fiert in apa clocotita cu sare aproximativ ? ora, foc moderat.

Se servesc calduti cu zahar tos presarat sau cu ceapa calita cu bullion deasupra, dar familia mea prefera varianta cu zahar.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Coltunasi cu Branza de Oi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

xanora
•  01.02.2013 19:51:21

Cum sa ii pui o ra la fiert??? Daca apa e clocotinda cand ii pui in max 10 min sunt gata!

adrian72
•  12.02.2012 20:35:16

calde si cu iaurt proaspat

cristi67
•  03.02.2012 12:08:52

te face sa salivezi de placere

andreea_cucu
•  23.09.2011 12:34:00

Poti face aluatul fara oua...iar in umplutura iti recomand 2 oua, 2 linguri de faina si una de gris...cand ii pui la fiert apa tb sa fie deja fiarta...Ii poti savura cu unt deasupra sunt mai deliciosi decat cu zahar :)

dumiany
•  01.02.2009 23:11:12

bunnn-o reteta din copilarie-cum facea mama.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Coltunasi cu Branza de Oi