Coltunasi cu Branza de Oi

Postat pe: 08-10-2008
(5)

Ingrediente

Pentru aluat: 500grame faina
2 oua
? lingurita sare
apa calda
Pentru umplutura: 1 cana branza de oi de la sare
1 ou

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
1. Se amesteca faina, sarea si ouale, apoi se toarna apa calda (aproximativ o canita). Se framanta pana nu se mai lipeste de maini, compozitia sa fie mai putin vartoasa decat la taietei (ca sa se poata intinde usor).
2. Se intinde o foaie subtire, de 2-3 mm, care se taie in patrate de 6x6ca aproximativ.
3. Se amesteca branza sfaramata cu o furculita cu oul.
4. Se pune pe fiecare patrat o lingurita de branza, sau mai multa, cum doriti?si se formeaza triughiuri sau dreptunghiuri prin presarea marginilor.
5. Se pun la fiert in apa clocotita cu sare aproximativ ? ora, foc moderat.

Se servesc calduti cu zahar tos presarat sau cu ceapa calita cu bullion deasupra, dar familia mea prefera varianta cu zahar.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Coltunasi cu Branza de Oi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

xanora
•  01.02.2013 19:51:21

Cum sa ii pui o ra la fiert??? Daca apa e clocotinda cand ii pui in max 10 min sunt gata!

adrian72
•  12.02.2012 20:35:16

calde si cu iaurt proaspat

cristi67
•  03.02.2012 12:08:52

te face sa salivezi de placere

andreea_cucu
•  23.09.2011 12:34:00

Poti face aluatul fara oua...iar in umplutura iti recomand 2 oua, 2 linguri de faina si una de gris...cand ii pui la fiert apa tb sa fie deja fiarta...Ii poti savura cu unt deasupra sunt mai deliciosi decat cu zahar :)

dumiany
•  01.02.2009 23:11:12

bunnn-o reteta din copilarie-cum facea mama.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Coltunasi cu Branza de Oi