Ingredientele uscate se amesteca intre ele, cele lichide intre ele, se pun toate in blender sau food processor, se mixeaza bine si se lasa compozitia la frigider 2 ore. Daca mai trebuie adaugat apa sau faina, dupa 2 ore se va vedea.
Eu am mai adaugat apa si pentru ca am scapat prea multa am pus si cateva linguri de nuca pentru a aduce compozitia la consistenta care trebuie (de smantana ceva mai groasa) . Se coc clatite in tava unsa cu putin ulei, ele se fac ceva mai grosute din cauza ca au tendinta de a se rupe.
Se face un con din clatita, se umple cu fructele alese, se orneaza cu frisca si sirop de ciocolata si ne bucuram, de ele.
Se mai servesc dupa dorinta, cu gem, fructe, frisca, zahar cu scortisoara, miere, inghetata si lista poate continua inca.
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioasePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii