Ingredientele uscate se amesteca intre ele, cele lichide intre ele, se pun toate in blender sau food processor, se mixeaza bine si se lasa compozitia la frigider 2 ore. Daca mai trebuie adaugat apa sau faina, dupa 2 ore se va vedea.
Eu am mai adaugat apa si pentru ca am scapat prea multa am pus si cateva linguri de nuca pentru a aduce compozitia la consistenta care trebuie (de smantana ceva mai groasa) . Se coc clatite in tava unsa cu putin ulei, ele se fac ceva mai grosute din cauza ca au tendinta de a se rupe.
Se face un con din clatita, se umple cu fructele alese, se orneaza cu frisca si sirop de ciocolata si ne bucuram, de ele.
Se mai servesc dupa dorinta, cu gem, fructe, frisca, zahar cu scortisoara, miere, inghetata si lista poate continua inca.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii