Ingredientele uscate se amesteca intre ele, cele lichide intre ele, se pun toate in blender sau food processor, se mixeaza bine si se lasa compozitia la frigider 2 ore. Daca mai trebuie adaugat apa sau faina, dupa 2 ore se va vedea.
Eu am mai adaugat apa si pentru ca am scapat prea multa am pus si cateva linguri de nuca pentru a aduce compozitia la consistenta care trebuie (de smantana ceva mai groasa) . Se coc clatite in tava unsa cu putin ulei, ele se fac ceva mai grosute din cauza ca au tendinta de a se rupe.
Se face un con din clatita, se umple cu fructele alese, se orneaza cu frisca si sirop de ciocolata si ne bucuram, de ele.
Se mai servesc dupa dorinta, cu gem, fructe, frisca, zahar cu scortisoara, miere, inghetata si lista poate continua inca.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii