Intr-un bol, amestecam toate ingredientele uscate, adaugand ulterior laptele si apa. Mixam compozitia pana la omogenizarea completa.
Cu ajutorul unui polonic, luam cate putin din compozitia obtinuta, o turnam intr-o tigaie incinsa si coacem, pe rand, foile de clatite, fara a le intoarce insa. Le scoatem apoi pe un platou si le ungem cu unt si miere de albine dupa gust.
Se servesc cu pofta!
Recomand cu drag reteta, semintele de canepa dau o savoare aparte saratelelor in combinatie cu branza si semintele de floarea...
Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soareluiInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii