Se rupe ciocolata in bucati mici si se pune intr-o tigaie. Se adauga untul si se topesc impreuna la bain marie, apoi se lasa la racit.
Biscuitii se zdrobesc foarte fin si se pun intr-un bol. Se adauga amestecul de ciocolata cu unt si se amesteca toate ingredientele foarte bine.
Din compozitie se formeaza bilute. La fiecare biluta punem cate o scobitoare.
Jumatate din bilute le dam prin fulgi de cocos si jumatate prin cacao.
Se dau la frigider pana in momentul servirii.
Pentru decor, fulgii de cocos si cacaua se pot inlocui cu alune, nuca, fistic... dupa preferintele fiecaruia.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii