Se face un sirop din apă şi zahăr. Se amestecă la foc mic până s-a dizolvat tot zahărul, apoi se adaugă untul sau margarina şi coaja rasă de citrice. Se mai lasă să dea câteva clocote împreună, apoi se dă la răcit.
Se împarte siropul în două, la fel şi laptele praf. În jumătate se adaugă laptele praf cu alune zdrobite şi coajă de citrice, iar în cealaltă jumătate laptele amestecat cu cacaua, alune şi coajă de citrice. Se amestecă bine ambele compoziţii… atenţie! nu cu mixerul pentru că vor fi foarte vârtoase!… apoi se pun într-un vas tapetat cu folie de plastic şi se lasă la temperatura camerei să se usuce până a doua zi.
Poftă bună!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii