Se face un sirop din apă şi zahăr. Se amestecă la foc mic până s-a dizolvat tot zahărul, apoi se adaugă untul sau margarina şi coaja rasă de citrice. Se mai lasă să dea câteva clocote împreună, apoi se dă la răcit.
Se împarte siropul în două, la fel şi laptele praf. În jumătate se adaugă laptele praf cu alune zdrobite şi coajă de citrice, iar în cealaltă jumătate laptele amestecat cu cacaua, alune şi coajă de citrice. Se amestecă bine ambele compoziţii… atenţie! nu cu mixerul pentru că vor fi foarte vârtoase!… apoi se pun într-un vas tapetat cu folie de plastic şi se lasă la temperatura camerei să se usuce până a doua zi.
Poftă bună!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii