Ciocolata de Casa (VI)

Postat pe: 27-02-2011
(1)

Ingrediente

500 gr de lapte praf
250 gr de zahar tos
150 ml de apa
1 pachet de unt
2 pliculete de zahar vanilat
3-4 linguri de cacao
alune
arahide
nuci
stafide
fructe confiate sau curmale fara samburi (alegeti ce va place)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se fierb timp de 7 minute, la foc potrivit, apa si zaharul. Apoi se adauga zaharul vanilat. Cand se topeste se pune si untul, care se lasa sa se topeasca, de asemenea. Dupa aceea se adauga laptele praf si fructele (curmalele, de ex.).

Se amesteca bine, dupa care se pune si cacao. Se mai amesteca pana se omogenizeaza si se pune intr-o tava la rece.

Se pot presara deasupra fulgi de nuca de cocos sau de migdale, in functie de fructele folosite la prepararea ciocolatei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciocolata de Casa (VI)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

mlarisa
•  28.02.2011 13:52:59

Nu am stiut cum sa atasez o poza la aceasta reteta. Acum stiu, dar pot sa o fac, cred, numai postand acest comentariu. Scuze.
http://www.reteteculinare.ro/forum/post-104341.html#104341

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciocolata de Casa (VI)