Laptele, ciocolata rupta in bucatele, zaharul si untul se pun intr-un vas la bain marie, la foc mic. Amestecam din cand in cand, iar cand compozitia este omogena, adaugam nucile si esenta de rom si dam vasul deoparte. Lasam sa se raceasca cateva minute, apoi turnam ciocolata intr-o tava patrata (20cm/20cm) tapetata cu folie sau hartie de copt, ori in forme de silicon si mai ornam cu cativa mieji de nuca (nu e multa niciodata:)).
Dam la rece cateva ore bune sau chiar peste noapte, apoi o portionam dupa bunul plac.
Sa aveti pofta!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii