Laptele, ciocolata rupta in bucatele, zaharul si untul se pun intr-un vas la bain marie, la foc mic. Amestecam din cand in cand, iar cand compozitia este omogena, adaugam nucile si esenta de rom si dam vasul deoparte. Lasam sa se raceasca cateva minute, apoi turnam ciocolata intr-o tava patrata (20cm/20cm) tapetata cu folie sau hartie de copt, ori in forme de silicon si mai ornam cu cativa mieji de nuca (nu e multa niciodata:)).
Dam la rece cateva ore bune sau chiar peste noapte, apoi o portionam dupa bunul plac.
Sa aveti pofta!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii