Laptele, ciocolata rupta in bucatele, zaharul si untul se pun intr-un vas la bain marie, la foc mic. Amestecam din cand in cand, iar cand compozitia este omogena, adaugam nucile si esenta de rom si dam vasul deoparte. Lasam sa se raceasca cateva minute, apoi turnam ciocolata intr-o tava patrata (20cm/20cm) tapetata cu folie sau hartie de copt, ori in forme de silicon si mai ornam cu cativa mieji de nuca (nu e multa niciodata:)).
Dam la rece cateva ore bune sau chiar peste noapte, apoi o portionam dupa bunul plac.
Sa aveti pofta!
Spaghetti carbonara este un fel de mancare italian clasic, constand in paste lungi, de obicei spaghetti, acoperite cu un sos...
Spaghetti carbonara - reteta delicioasaFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatCornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii