Amestecati bine laptele praf cu cacaua, in asa fel incat sa nu mai fie cocoloase. Apoi taiati untul cubulete ca sa va fie mai usor si puneti-l peste cacao si lapte praf. Tot atunci adaugati nucile , stafidele, esenta de rom si tot ce mai dorit si credeti ca va place.
Dam de-o parte si punem pe foc zaharul si apa ,amestecand usor pina facem un sirop .
ATENTIE! Zaharul sa fie bine dizolvat.
Il lasam sa dea 2-3 clocote si il turnam rapid peste amestecul facut. De acum putem folosi mixerul. Fuga amestam in compozitie pina obtinem un amestec omogen.
Tava de la cuptorul aragazului normal este ideala asa incat sa fie deja unsa bine cu unt si turnam compozitia tot pe fuga. Se da la rece tava. Cand ciocolata este rece se taie cubulete. E delicioasa.
Va doresc Pofta buna!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAn de an pregătesc această delicioasă pastă de jumări cu ceapă și usturoi, din jumările care mai rămân după...
Aperitiv pasta de jumari cu ceapa si usturoiSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii