Se pun intr-un vas apa, zaharul, zaharul vanilat si esenta de rom si se da la foc mic amestecandu-se de indata ce incepe a fierbe timp de aproximativ 5 minute.
Intr-un vas mare, de preferinta un lighean se pune laptele praf si se amesteca cu cacao.
Dupa ce luam siropul de pe foc adaugam untul taiat lucatele la temperatura camerei si mestecam pana se incorporeaza tot untul.
Dam siropul la racit.
Dupa ce ajunge la temperatura camerei incorporam cate putin sirop cu un tel pana se omogenizeaza si rezulta o pasta groasa.
Intr-o tava se pune un strat subtire din compozitie dupa ce a fost pus in prealabil foaie de copt sau folie de aluminiu.
Adaugam arahidele si mai punem un strat de ciocolata cat sa le acopere.
Sau dupa preferinta fiecaruia sau vasele fiecaruia se poate pune intr-o tava mare si pe o jumatate alune si pe o jumatate pune ciocolata simpla
In alta tava se pune compozitia ramasa, adica jumatate.
Se dau la frigider timp de 2 ore, dupa care se taie dupa preferinte.
Pofta buna!
E foarte simpla si delicioasa si cu sigurata va veti impresiona musafirii, fiind nu ceva sofisticat, dar de efect.
Se serveste rece
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii