Se amesteca, intr-un vas, faina, zaharul, bicarbonatul, praful de copt si sarea si se pun deoparte.
Se amesteca, in alt vas, ouale, laptele batut, uleiul si vanilia, dupa care se pun peste amestecul de faina. Se bate cu telul bunicii (batator de spuma manula) pana se omogenizeaza si daca mai raman doar cateva cocoloase micute nu e nici o problema. Se incalzezte aparatul de waffles (vafele).
Intre timp se amesteca untul moale sau lichid (eu l-am lichefiat) cu cream cheese si se adauga vanilia si zaharul praf, se amesteca bine si se pune deoparte. Se amesteca apoi zaharul brun cu untul si scortisoara (si aici am lichefiat untul) si se pune deoparte.
Acuma aparatul e gata infierbantat, se unge cu putin ulei si se pune aluatul portionat (cam un sfert de polonic pentru fiecare waffel) . Se prajesc waffels-urile si se servesc calde, crocante cu amestecul lichid de scortisoara/zahar brun si cu sos alb de branza deasupra.
Se poate servi alaturi si un fructmai putin dulce, noi am avut struguri albi
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii