Pentru cantitatile date mai sus, am folosit o tava rotunda cu margini detasabile cu diametru de 15 cm.
Pe fundul tavii am pus hartie de copt iar peretii i-am uns cu unt topit.
Topim untul pentru biscuiti si il lasam sa se raceasca.
Biscuitii trebuie sa ii maruntim bine cu ajutorul unui robot sau cu un sucitor.
Amestecam biscuitii maruntiti cu untul pana cand a fost incorporat tot untul.
Turnam pe fundul tavii baza pentru cheesecake si nivelam bine cu spatele unei linguri.
Punem tava la frigider.
Pentru umplutura, trebuie sa facem pasta branza de vaca (eu am folosit branza facuta in casa, dar se poate folosi crema de branza din magazin ). Pentru a da o textura cremoasa branzei de vaca, am folosit mixerul.
Am adaugat nutella si frisca lichida si am amestecat pana cand am obtinut o culoare uniforma. Gustati si mai adaugati zahar daca considerati ca trebuie mai dulce.
In aceasta compozitie, am pus perinite Olla pentru a fi ceva crocant in compozitie.
Am turnat branza in tava, am nivelat si am dat-o la frigider pentru 12 ore.
Am scos din tava si am decorat.
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaAm vazut aceasta reteta acum mai mult timp pe blogul Laurei Laurentiu si am salvat-o cu gandul sa prepar si eu aceste...
Fursecuri cu unt si cocosO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii