Cheesecake cu nutella

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Cheesecake cu nutella

Ingrediente

  • -150 gr biscuiti cu cacao
  • -100 gr unt topit
  • -500gr branza de vaci
  • -200 ml frisca
  • -100 gr nutella
  • -50 gr perinite Olla / biscuiti Oreo
  • -zahar daca mai e nevoie

Mod de preparare

Pentru cantitatile date mai sus, am folosit o tava rotunda cu margini detasabile cu diametru de 15 cm.
Pe fundul tavii am pus hartie de copt iar peretii i-am uns cu unt topit.
Topim untul pentru biscuiti si il lasam sa se raceasca.
Biscuitii trebuie sa ii maruntim bine cu ajutorul unui robot sau cu un sucitor.
Amestecam biscuitii maruntiti cu untul pana cand a fost incorporat tot untul.
Turnam pe fundul tavii baza pentru cheesecake si nivelam bine cu spatele unei linguri.
Punem tava la frigider.

Pentru umplutura, trebuie sa facem pasta branza de vaca (eu am folosit branza facuta in casa, dar se poate folosi crema de branza din magazin ). Pentru a da o textura cremoasa branzei de vaca, am folosit mixerul.
Am adaugat nutella si frisca lichida si am amestecat pana cand am obtinut o culoare uniforma. Gustati si mai adaugati zahar daca considerati ca trebuie mai dulce.

In aceasta compozitie, am pus perinite Olla pentru a fi ceva crocant in compozitie.

Am turnat branza in tava, am nivelat si am dat-o la frigider pentru 12 ore.

Am scos din tava si am decorat.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
3
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
4
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
5
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Parteneri
Pui cu lamaie si nuci la slow cooker Crock-Pot
Bucataras.RO

Pui cu lamaie si nuci la slow cooker Crock-Pot

Recunosc ca am cam gatit la foc continuu in ultimul timp, insa imi si place, mai ales cand am un aliat de nadejde, slow...

Pui cu lamaie si nuci la slow cooker Crock-Pot
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola