In fiecare cana se pun cate 4 linguri rase de faina, 4 linguri rase de zahar, praful de copt si cate o lingura de cacao si se amesteca.
Se adauga oul, apoi se amesteca foarte bine pana la omogenizare, se adauga pe rand cate 3 linguri de lapte pentru fiecare cana si se amesteca, apoi cele 3 linguri de ulei la fel pentru fiecare cana si omogenizam bine. Eu am pus deasupra si in compozitia celor doua cani cateva visine.
Am bagat fiecare cana in cuptorul cu microunde la 850 wati timp de 4 minute. Le scoatem cu grija din cuptor pentru ca sunt fierbinti, le lasam 1-2 minute si apoi cu atentie cu ajutorul unui cutit desfacem checul care practic e prins doar la buza canii si se desface foarte usor.
Eu am facut apoi o glazura de ciocolata alba asa: am topit 100 g ciocolata alba cu 30 g lapte.
Am taiat felii din chec si le-am dat prin glazura si apoi prin fulgi de migdale, le-am pus in hartie si gata desertul.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoBudinca de gris cu caramel, reteta delicioasa pentru un desert senzational Va spun ca e o bunatate de dulce, merita incercat!
Budinca de gris cu caramel, reteta delicioasa pentru un desert senzationalCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii