In fiecare cana se pun cate 4 linguri rase de faina, 4 linguri rase de zahar, praful de copt si cate o lingura de cacao si se amesteca.
Se adauga oul, apoi se amesteca foarte bine pana la omogenizare, se adauga pe rand cate 3 linguri de lapte pentru fiecare cana si se amesteca, apoi cele 3 linguri de ulei la fel pentru fiecare cana si omogenizam bine. Eu am pus deasupra si in compozitia celor doua cani cateva visine.
Am bagat fiecare cana in cuptorul cu microunde la 850 wati timp de 4 minute. Le scoatem cu grija din cuptor pentru ca sunt fierbinti, le lasam 1-2 minute si apoi cu atentie cu ajutorul unui cutit desfacem checul care practic e prins doar la buza canii si se desface foarte usor.
Eu am facut apoi o glazura de ciocolata alba asa: am topit 100 g ciocolata alba cu 30 g lapte.
Am taiat felii din chec si le-am dat prin glazura si apoi prin fulgi de migdale, le-am pus in hartie si gata desertul.
Pofta buna!
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii