Toate aceste ingrediente se amesteca si compozitia se toarna intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina.
P. S. A se pastra un pic din compozitie pt. a se amesteca cu cacao.
Nuca se pune la sfarsit (pt cine doreste).
Se lasa la cuptor la foc mediu pana se desprinde de pe margini (asta inseamna ca este gata).
POFTA MARE! ! !

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii