Chec Fara Oua

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina 1 cana si jumatate
  • zahar 1 cana
  • lapte
  • aprox 1 cana
  • ulei 1 cescuta
  • praf de copt 1 lingurita
  • zahar vanilat
  • cacao 1 lingura
  • nuca (optional)

Mod de preparare

Toate aceste ingrediente se amesteca si compozitia se toarna intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina.
P. S. A se pastra un pic din compozitie pt. a se amesteca cu cacao.
Nuca se pune la sfarsit (pt cine doreste).
Se lasa la cuptor la foc mediu pana se desprinde de pe margini (asta inseamna ca este gata).

POFTA MARE! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa