 
		
	Se bat bine albusurile, in ele am adaugat un praf sare, se bat pana cand intorcand castronul cu gura in jos nu curge spuma de albusuri, de asta depinde credterea la copt a checului pentru ca nu folosim praf de copt, se adauga apoi zaharul cate putin si se mai amesteca in continuare pana devine o spuma lucioasa si tare, se adauga vanilia si untul topit, dar nu fierbinte si apoi faina cate putin.
Se amesteca usor de jos in sus, se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pune un strat de aluat, se pun apoi boabe de atrugiri uscate nu ude, apoi inca un pic de aluat, iar boabe de struguri si tot asa, se coace la foc moderat.
 Pofta mare! :hug: 
Un simplu chec din albusuri cu boabe de struguri devine o bunatate.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii