Curatam bananele de coaja si le pasam intr-un vas, cu ajutorul pasatorului pentru cartofi.
Taiem nucile grosier.
Peste banane, adăugăm uleiul, zahărul, esența de vanilie si coaja de lamaie si portocală.
Amestecăm foarte bine, pana când se omogenizeaza perfect. Punem faina, in care am încorporat praful de copt, amestecăm din nou si adăugăm nucile si merisoarele.
Pregătim forma de chec (eu am folosit o tava de unica folosinta) si turnam aluatul. Nivelam si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 40-45 minute sau pana trece testul scobitorii.
Il lăsăm sa se răcească complet si-l servim pudrat cu zahar.
Este un chec foarte aromat si cu un gust delicios.
Ingredientele sunt pentru un chec. Eu am preparat cantitate dubla.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii