Chec de Post

Complexitate
redusa
Chec de Post

Ingrediente

  • 200 gr zahar
  • 100ml ulei sau margarina topita
  • 100 ml lapte de soia sau apa
  • 200 gr faina
  • un praf sare
  • 1 pachet praf copt
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri nuca gem
  • 3 linguri nuca sau nuca cocos
  • vanile si esenta rom

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele (fara cacao, gem, cocos) se separa apoi in doua parti egale, in una se adauga nuca de cocos iar in alta genul si cacao, se pune intr-o tava tapetata un rand aluat alb, un rand maro, alb, maro .... se coace la foc moderat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)