Chec de albuse

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chec de albuse

Ingrediente

  • 8 albusuri
  • 220( 200 ) gr zahar
  • 200 fructe confiate( nuci , stafide coji de lamaie , portocale, fructe uscate, bucatele de ciocolata etc)
  • 120 gr faina
  • coaja rasa de lamaie
  • tava unsa si fainata bine de tot

Mod de preparare

Se bat albusurile cu zaharul pus pe rand, bine de tot, pana spuma este teapana, se adauga apoi peste spuma fructele, faina si coaja rasa de lamaie. Se amesteca bine de sus in jos dar cu atentie si se pune apoi in tava de chec bine unsa si fainata. Se coace la foc potrivit.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc