Ouale se bat cu zaharul si praful de sare pana cand compozitia e albicioasa.usor se incorporeaza uleiul,apoi smantana si vanilia.
In sfarsit se adauga faina cu praful de copt.
In aceasta simpla compozitie se toarna de-a valma visinile si se amesteca cu grija. intr-o tava bine unsa se toarna compozitia ce se coace intr-un cuptor la 180 g
Cand se raceste
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoStiind ca am drum lung de parcurs cu trenul la Sighisoara ( cca 10 ore ) si ca n-am sa pot duce in bagaje o prajitura, m-am...
Cranțuri cu mieji de seminte de floarea soareluiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii