Ouale se bat cu zaharul si praful de sare pana cand compozitia e albicioasa.usor se incorporeaza uleiul,apoi smantana si vanilia.
In sfarsit se adauga faina cu praful de copt.
In aceasta simpla compozitie se toarna de-a valma visinile si se amesteca cu grija. intr-o tava bine unsa se toarna compozitia ce se coace intr-un cuptor la 180 g
Cand se raceste
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorBunatati pentru Craciun Traiasca berea !!! Am mai redus din rezerva federala de bere, totusi mai este!!!! Cu...
Pulpe de pui picante cu bere si stafideIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii