Se separa galbenusurile de albusuri ... se bat galbenusurile cu zaharul si vanilia la mixer pana se topeste zaharul, se aduga cate putina smantana si se amesteca in continuare.
Separat se bat albusurile spuma, si se incorporeaza odata cu faina in galbenusuri ... se pune putin albus se amesteca apoi potina faina si se amesteca si tot asa pana la incorporarea tuturor ingredientelor.
Se toarna compozitia intr-o tava de chec in care am pus hartie de copt ... mai lasam cateva linguri de compozitie in care punem cacao si o turnam peste cealalta in tava.
Se da la cuptor la 180 grade timp de 25 minute ... se incearca cu scobitoarea daca este gata, daca nu, se mai tine in cuptor pana se coace.
Se serveste caldut cu inghetata deasupra!
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaÎnvață să pregătești suberek cu carne: un preparat tradițional turcesc, crocant și savuros, umplut cu carne bine...
Șuberec - Rețeta de casă cu gust autenticMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii