Chec cu Piersici (de Post)

Postat pe: 17-03-2015
(0)

Ingrediente

100 g amidon
200 g faina
un plic praf de copt
120 ml ulei
130 g zahar
piersici (eu am avut congelate)
2 plicuri zahar vanilat pt piersici
200 ml apa minerala
zahar pudra
Din ingredientele mentionate rezulta un chec

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Piersicile se taie bucatele si se presara cu zahar vanilat.
Intr-un bol se pune faina, amidonul, sarea si praful de copt. Intr-un alt vas se amesteca uleiul cu zaharul pana se obtine o compozitie omogena. Peste compozitia de zahar si ulei, se pune apa minerala si se incorporeaza compozitia de faina.
Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se pun piersicile. Checul se baga in cuptorul preincalzit si se lasa pana trece testul scobitorii.
Cand s-a racit se pudreaza cu zahar pudra, se feliaza si se serveste.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec cu Piersici (de Post)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec cu Piersici (de Post)