Chec cu Mascarpone, Ciocolata si Aroma de Rom

Postat pe: 13-11-2010
(1)

Ingrediente

250 gr faina
250 gr mascarpone
100 gr unt topit
180 gr zahar
3 oua
1 plic vanilie
1 plic praf de copt
100 gr di lapte
100 gr ciocolata amaruie / lapte sau bobite de ciocolata
seminte de pin (facultativ)
rom sau esenta de rom

Mod de preparare

Se bat bine ouale cu zaharul, se adauga vanilia, 1-2 linguri rom sau cateva picaturi esenta rom, se adauga mascarpone, se amesteca bine. Se adauga untul topit si racit, laptele, iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt... cernuta. Daca vi se pare prea tare aluatul, adaugati iar putin lapte.

La sfarsit se pune ciocolata taiata bucatele mai micute. Eventual treceti ciocolata prin faina, inainte de a o pune in aluat. Se amesteca usor, se pune compozitia intr-o forma de chec mai mare sau doua mai mici. Deasupra se pun semintele de pin. Se coace in cuptorul deja cald, la o temperatura medie 180 grade C circa 40- 45 minute... se face proba cu scobitoarea.
Cand este rece, se pudreaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec cu Mascarpone, Ciocolata si Aroma de Rom" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

annelle2
•  13.11.2010 16:13:16

Ce bine arata!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec cu Mascarpone, Ciocolata si Aroma de Rom