Curatati bananele de coaja si stropiti-le cu zeama da lamaie pentru a impiedica oxidarea.
Frecati untul cu zaharul si zaharul vanilat pana ce acesta se topeste, apoi adaugati pe rand ouale, sarea, laptele, faina cernuta impreuna cu praful de copt si ciocolata taiata bucatele.
Turnati o parte din aluat intr-o forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faina sau cu hartie de copt, asezati uniform bananele si acoperiti cu restul de aluat.
Dati la cuptorul preancalzit la 175 grade pentru aproximativ 45 min sau pana ce blatul este copt si trece testul cu scobitoarea.
Lasati sa se raceasca 5 min in forma, rasturnati pe un gratar si lasati la racit.
Transferati pe platou si pudrati cu zahar praf sau imbracati in glazura de ciocolata, dupa dorinta.
Serviti feliat cu frisca batuta, optional.
TataZmeu după o plimbare prin piață, a aterizat acasă cu o sacoșă de fasole lată, din aia faină galbenă și...
Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock PotO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii