Se amestecă romul cu zeama de portocală, se adaugă fructele deshidratate și coaja de portocală și se lasă la înmuiat. Bananele se fac piure. Separat, se bate untul la temperatura camerei cu zahărul, pana devine spumos. Se adaugă piureul de banane, apoi vanilia și se mixează din nou. Separat, se amestecă făina cu praful de copt, cu sarea și cu cacao și se adaugă amestecul treptat peste untul bătut. Acum se adaugă laptele rece treptat, mixând bine. Tapetați 2 forme de copt cu hârtie de copt și încingeți cuptorul la 180 de grade. Adăugați amestecul de fructe inmnuiate în rom, împreună cu romul și sucul în care au stat și amestecați cu o spatulă. Acum se adaugă și alunele prăjite, tăiate în bucăți și se încorporează în compoziție. Se toarnă în tăvi, lăsând 1/3 liber pentru a crește. Prăjitura se coace pentru aproximativ 30-35 de minute.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCozonacul fără frământare sau cu frământare redusă este o bunătate cu un aluat pufos și umplutură...
Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromatMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii