Se amestecă romul cu zeama de portocală, se adaugă fructele deshidratate și coaja de portocală și se lasă la înmuiat. Bananele se fac piure. Separat, se bate untul la temperatura camerei cu zahărul, pana devine spumos. Se adaugă piureul de banane, apoi vanilia și se mixează din nou. Separat, se amestecă făina cu praful de copt, cu sarea și cu cacao și se adaugă amestecul treptat peste untul bătut. Acum se adaugă laptele rece treptat, mixând bine. Tapetați 2 forme de copt cu hârtie de copt și încingeți cuptorul la 180 de grade. Adăugați amestecul de fructe inmnuiate în rom, împreună cu romul și sucul în care au stat și amestecați cu o spatulă. Acum se adaugă și alunele prăjite, tăiate în bucăți și se încorporează în compoziție. Se toarnă în tăvi, lăsând 1/3 liber pentru a crește. Prăjitura se coace pentru aproximativ 30-35 de minute.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii