Untura se topeste, se pune peste ea mierea, zaharul, apa (in loc de apa se poate pune zeama de la ananas), coaja de lamaie se mesteca bine cu mixerul. Se adauga faina (ca sa fie un aluat potrivit de turnat in forma), praful de copt si la urma nucile maruntite cu cutitul.
Compozitia se toarna in tava se orneaza cu rondele de ananas si se da in cuptor la 180-190 grade, timp de 35-40min.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Mai ales în post mâncăm multe salate, pentru că sunt gustoase, recomandate și rapid de făcut, iar astăzi...
Salata Floare din cartofi, cu ardei copti si maslineO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii