Untura se topeste, se pune peste ea mierea, zaharul, apa (in loc de apa se poate pune zeama de la ananas), coaja de lamaie se mesteca bine cu mixerul. Se adauga faina (ca sa fie un aluat potrivit de turnat in forma), praful de copt si la urma nucile maruntite cu cutitul.
Compozitia se toarna in tava se orneaza cu rondele de ananas si se da in cuptor la 180-190 grade, timp de 35-40min.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii