Intr-o forma de charlota, dispuneti biscuitii pe laturi inghesuindu-i cat se poate de mult.
Intr-o oala cu apa rece, puneti la inmuiat foile de gelatina.
Intr-o craticioara, puneti 10cl de apa cu zaharul si lasati sa dea in clocot. Luati de pe foc, apoi adaugati gelatina scursa si amestecati bine.
Varsati siropul obtinut peste zmeura si mixati si lasati deoparte.
Intr-un bol, cu ajutorul batatorul electric, bateti smantana pana are textura ca de frisca, apoi luati o treime (1/3) din compozitie si amestecati-o cu mixtura de zmeura. Adaugati o a doua treime si amestecati cu lingura un pic mai usor iar ultima treime mestecati foarte foarte usor (ca si cum ati incerca sa incorporati albus de ou batut spuma)
Varsati spuma de zmeura in forma de charlotte si lasati-o la frigider cel putin 2h.
Dupa ce s-a intarit bine, demulati-o si decorati cu fructe de padure sau capsuni, sau ce vreti voi!!!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii