Intr-o forma de charlota, dispuneti biscuitii pe laturi inghesuindu-i cat se poate de mult.
Intr-o oala cu apa rece, puneti la inmuiat foile de gelatina.
Intr-o craticioara, puneti 10cl de apa cu zaharul si lasati sa dea in clocot. Luati de pe foc, apoi adaugati gelatina scursa si amestecati bine.
Varsati siropul obtinut peste zmeura si mixati si lasati deoparte.
Intr-un bol, cu ajutorul batatorul electric, bateti smantana pana are textura ca de frisca, apoi luati o treime (1/3) din compozitie si amestecati-o cu mixtura de zmeura. Adaugati o a doua treime si amestecati cu lingura un pic mai usor iar ultima treime mestecati foarte foarte usor (ca si cum ati incerca sa incorporati albus de ou batut spuma)
Varsati spuma de zmeura in forma de charlotte si lasati-o la frigider cel putin 2h.
Dupa ce s-a intarit bine, demulati-o si decorati cu fructe de padure sau capsuni, sau ce vreti voi!!!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii