Intr-o forma de charlota, dispuneti biscuitii pe laturi inghesuindu-i cat se poate de mult.
Intr-o oala cu apa rece, puneti la inmuiat foile de gelatina.
Intr-o craticioara, puneti 10cl de apa cu zaharul si lasati sa dea in clocot. Luati de pe foc, apoi adaugati gelatina scursa si amestecati bine.
Varsati siropul obtinut peste zmeura si mixati si lasati deoparte.
Intr-un bol, cu ajutorul batatorul electric, bateti smantana pana are textura ca de frisca, apoi luati o treime (1/3) din compozitie si amestecati-o cu mixtura de zmeura. Adaugati o a doua treime si amestecati cu lingura un pic mai usor iar ultima treime mestecati foarte foarte usor (ca si cum ati incerca sa incorporati albus de ou batut spuma)
Varsati spuma de zmeura in forma de charlotte si lasati-o la frigider cel putin 2h.
Dupa ce s-a intarit bine, demulati-o si decorati cu fructe de padure sau capsuni, sau ce vreti voi!!!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii