Caramele de cafea

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

500 g zahar
1/2 pahar esenta de cafea
1 lingura miere
1 pahar frisca sau smantana
unt proaspat (cat o nuca)
vanilie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se freaca intr-o cratita zaharul cu cafeaua pana se topeste zaharul. Se adauga frisca (smantana).
Se pune sa fiarba la foc potrivit, amestecand mereu pana se ingroasa. La urma se adauga o bucatica de unt proaspat, cat o nuca. Dupa ce s-a racit compozitia se taie mici patratele cu un cutit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Caramele de cafea" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Caramele de cafea