Zaharul se pune intr-un vas si se pune la foc mic. Fara a mesteca in el (eu scutur vasul) il lasam pe foc pana devine la culoare maro-auriu! Il luam de pe foc si mestecam bine, pana tot zaharul e omogenizat. Il mutam in alt vas si adaugam untul in fulgi.
Mestecam bine, apoi adaugam frisca. Punem vasul pe foc si mestecam cateva minute! Caramelul va capata o consistenta cremoasa. Se pune intr-un borcan curat si se poate pastra o vreme la frigider. Inainte de a fi folosit trebuie scos din frigider sa ajunga la temperatura camerei.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii