SE aleg capsuni mai mari putin, cu codita casa se poata tine in mana bine, se spala, se usuca. Se pun pe o farfurie. Se topeste ciocolata de lapte si imediat se introduc in ea capsunile, Se acopera cu ciocolata pana sus la codita. Se aranjeaza frumos pe farfurie (este bine sa aveti pe farfurie o hartie cerata ca sa se poate dezlipi usor capsunile). Se dau la frigider pentru 10 minute sau mai putin (sa se intareasca ciocolata pe ele).
Se topeste ciocolata alba si se ia capsuna de codita si se introduce in ciocolata o parte, dar se tine putin oblic, Se scoate si apoi se introduce partea opusa a capsunii in ciocolata (oblic din nou) se pun pe hartie cerata din nou si se lasa la intarit.
Ciocolata se tine pe apa calda ca sa nu se intareasca si cu ajutorul unei scobitori introduse in ciocolata, se face un papion fiecarei capsuni si doi nasturi. Se da la frigider pana se serveste
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii