SE aleg capsuni mai mari putin, cu codita casa se poata tine in mana bine, se spala, se usuca. Se pun pe o farfurie. Se topeste ciocolata de lapte si imediat se introduc in ea capsunile, Se acopera cu ciocolata pana sus la codita. Se aranjeaza frumos pe farfurie (este bine sa aveti pe farfurie o hartie cerata ca sa se poate dezlipi usor capsunile). Se dau la frigider pentru 10 minute sau mai putin (sa se intareasca ciocolata pe ele).
Se topeste ciocolata alba si se ia capsuna de codita si se introduce in ciocolata o parte, dar se tine putin oblic, Se scoate si apoi se introduce partea opusa a capsunii in ciocolata (oblic din nou) se pun pe hartie cerata din nou si se lasa la intarit.
Ciocolata se tine pe apa calda ca sa nu se intareasca si cu ajutorul unei scobitori introduse in ciocolata, se face un papion fiecarei capsuni si doi nasturi. Se da la frigider pana se serveste
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii