Capsuni Trase in Ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Capsuni Trase in Ciocolata

Ingrediente

  • Capsuni 8 bucati
  • ciocolata de lapte 50 gr
  • ciocolata alba 50 gr

Mod de preparare

SE aleg capsuni mai mari putin, cu codita casa se poata tine in mana bine, se spala, se usuca. Se pun pe o farfurie. Se topeste ciocolata de lapte si imediat se introduc in ea capsunile, Se acopera cu ciocolata pana sus la codita. Se aranjeaza frumos pe farfurie (este bine sa aveti pe farfurie o hartie cerata ca sa se poate dezlipi usor capsunile). Se dau la frigider pentru 10 minute sau mai putin (sa se intareasca ciocolata pe ele).

Se topeste ciocolata alba si se ia capsuna de codita si se introduce in ciocolata o parte, dar se tine putin oblic, Se scoate si apoi se introduce partea opusa a capsunii in ciocolata (oblic din nou) se pun pe hartie cerata din nou si se lasa la intarit.

Ciocolata se tine pe apa calda ca sa nu se intareasca si cu ajutorul unei scobitori introduse in ciocolata, se face un papion fiecarei capsuni si doi nasturi. Se da la frigider pana se serveste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Fanta
1
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
2
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Braduti dulci
Bucataras.RO

Braduti dulci

Gustosi si de mare efect.  

Braduti dulci
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola