Bulgarasi De Zapada

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 1 kg biscuiti obisnuiti
  • o cana cu zahar
  • 100 g cacao
  • 100 g nuca de cocos
  • un pachet de margarina(unt)
  • esenta de rom
  • doua pliculete de zahar vanilat
  • visine din visinata (fara samburi)

Mod de preparare

Dupa ce s-au dat biscuitii prin masina de nuca,se inmoaie cu laptele in care s-au dizolvat zaharul, margarina, cacao si mirodeniile apoi se amesteca.

Compozitia trebuie sa fie tare,usor de modelat,pt ca din ea sa se poata face bilute in mijlocul carora se va pune cate o visina. Se dau bilutele prin nuca de cocos.

Pofta buna!
Bilutele se mai pot tavali prin cacao, zahar, nuci macinate sau bombonele colorate. Sau, se poate inlocui jumatate din cantitatea de biscuiti cu nuca macinata. Eu am procedat si asa. Dupa posibilitatile fiecaruia!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate