Dupa ce s-au dat biscuitii prin masina de nuca,se inmoaie cu laptele in care s-au dizolvat zaharul, margarina, cacao si mirodeniile apoi se amesteca.
Compozitia trebuie sa fie tare,usor de modelat,pt ca din ea sa se poata face bilute in mijlocul carora se va pune cate o visina. Se dau bilutele prin nuca de cocos.
Pofta buna!
Bilutele se mai pot tavali prin cacao, zahar, nuci macinate sau bombonele colorate. Sau, se poate inlocui jumatate din cantitatea de biscuiti cu nuca macinata. Eu am procedat si asa. Dupa posibilitatile fiecaruia!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii