Macinam fin biscutii la robot, sau cine doreste bucatele mai mari poate zdrobi biscuitii cu ciocanelul de snitele. Punem laptele la foc impreuna cu zaharul, cacaoa si margarina. Lasam pana la punctul de fierbere.
Lasam putin la racit, dar nu de tot. Turnam siropul peste biscuitii macinati. Adaugam si visinata si omogenizam bine sa se incorporeze bine biscuitii. Cu o lingura luam din pasta de biscuiti, punem in mijloc o visina din visinata sau in cazul in care dam si la copii punem o bucata de rahat.
Modelam o biluta rotunda pe care apoi o dam prin nuca de cocos. Lasam la frigider pana se racesc bine.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii