Se preincalzeste cuptorul la temperatura cat mai mare 250-300.
Se pun toate ingredientele in blender si si paseaza. Se poate face lichida sau se poate lasa cu bucatele de porumb in ea, depinde de gust. Se pun intr-un bol mai mare ceramic sau in canute. Bolul sau canitele se pun intr-un vas mai mare in care se toarna apa fierbinte. Apa trebuie sa fie cam jumatate din inaltimea canutelor.
Se lasa 30-35 de minute la cuptor.
Se servesc calde.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm facut patru portii de somon la cuptor, dar pentru fiecare am pus alta garnitura: cartofi, broccoli cu morcov, sparanghel...
Somon la cuptor cu 4 garnituriDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii