Capsunele le-am rupt coditele, le-am spalat si le-am pasat cu blenderul.
Adaugam zaharul si zeama de lamaie, punem pe foc pana ce se ingroasa ca la gem (daca dorim putem adauga un plic de gelatina), apoi lasam sa se raceasca foarte bine.
Perlele de tapioca le spalam bine, dupa care le punem la hidratat in apa rece cca 1 ora.
Scurgem perlele de apa si adaugam intr-un ceaun/oala, laptele si zaharul.
Fierbem amestecand continuu pana ce se ingroasa ca o budinca, la final adaugam esenta de vanilie si amestecam.
Adaugam in boluri sos de capsune, budinca de tapioca.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii