Budinca de Orez cu Frisca si Capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana si jumatate orez
  • 1 5 l lapte
  • zahar dupa gust
  • 2 pachetele zahar vanilat
  • 300-500 g frisca dulce gata batuta
  • 20-25 de capsuni

Mod de preparare

Se fierbe orezul cu laptele, zaharul si zaharul vanilat. Se lasa sa se raceasca. Cand este rece, se pune pe un platou un strat de orez, un strat de frisca presarat cu capsuni, alt strat de orez, pana cand compozitia se termina. Deasupra, se decoreaza cu frisca din abundenta si cu capsuni. Peste fructe se presara putin zahar vanilat. Se baga la frigider si se scoate cand se serveste la masa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)