Pentru inceput, trebuie sa va spun ca mi-au iesit 12 bucati de briose frumoase.
Incepem prin a razui dovlecelul pe razatoarea mica.
Nucile le prajim putin si le tocam cu un cutit, cat mai grosier.
Cafeau solubila o dizolvam in 30 ml apa calduta.
Faina impreuna cu taratele de ovaz, cu praful de copt, bicarbonatul si zaharul le amestecam intr-un bol.
Spargem ouale, adaugam cafeaua dizolvata si omogenizam. La final, punem nucile si dovlecelul razuit, dar nestors. Dovlecelul il adaugam asa cum este, cu tot cu sucul pe care il lasa. Daca vi se pare ca este prea moale, atunci mai puteti adauga 1-2 linguri de faina.
Punem in formele de briose aluatul si le coacem in cuptorul incins, la 180 grade C, pana cand trec testul scobitorii, in jur de 20 minute.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii