Pentru inceput, trebuie sa va spun ca mi-au iesit 12 bucati de briose frumoase.
Incepem prin a razui dovlecelul pe razatoarea mica.
Nucile le prajim putin si le tocam cu un cutit, cat mai grosier.
Cafeau solubila o dizolvam in 30 ml apa calduta.
Faina impreuna cu taratele de ovaz, cu praful de copt, bicarbonatul si zaharul le amestecam intr-un bol.
Spargem ouale, adaugam cafeaua dizolvata si omogenizam. La final, punem nucile si dovlecelul razuit, dar nestors. Dovlecelul il adaugam asa cum este, cu tot cu sucul pe care il lasa. Daca vi se pare ca este prea moale, atunci mai puteti adauga 1-2 linguri de faina.
Punem in formele de briose aluatul si le coacem in cuptorul incins, la 180 grade C, pana cand trec testul scobitorii, in jur de 20 minute.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorOle si cam atat, e foarte gustoasa, iar pentru cei care ''nici usturoi n-au mancat si nici gura nu le miroase'' se pot abtine...
Reteta de prajitura Ole-GabiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii