Briose cu ciocolata pentru Craciun

Portii
12
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
redusa
Briose cu ciocolata pentru Craciun

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 300 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 150 g pepite de ciocolata
  • zahar pudra

Mod de preparare

Intr-un bol, punem ouale, uleiul, esenta de vanilie si laptele si amestecam energic pana cand obtinem o compozitie omogena.

Adaugam zaharul, faina in care am incorporat praful de copt si amestecam din nou.

Punem si pepitele de ciocolata.

Turnam compozitia in formele speciale pentru briose si dam la cuptor, preincalzit la 180 grade C, aproximativ 20-25 minute.

Le lasam sa se raceasca, apoi le ornam dupa propria imaginatie sau le servim ca atare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate