Intr-un vas, se bat bine bananele cu uleiul si oul. Apoi se adauga zaharul si dupa ce s-a mixat bine, se adauga treptat faina amestecata in prealabil cu cacao, praf de copt, bicarbonat si sare. Se amesteca usor, cu o lingura de lemn.
La final, se adauga jumatate din cantitatea de ciocolata si se amesteca in aluat.
Aluatul se toarna in forme de briose, tapetate cu hartie speciala si se presara peste, restul de ciocolata.
Se coc la foc puternic (180 grade C), pentru aproximativ 30 minute.
Se scot din forme si se lasa la racit.
Crema:
Se amesteca branza mascarpone cu zaharul pudra, Baileys si vanilie. Crema rezultata se pune peste briosele racite.
Pofta buna!
Ador aceasta prajitura in orice combinatie!
Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolataAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii