Bateti zaharul cu oul, iar cand acesta devine pufos, adaugati uleiul, esenta de vanilie si laptele batut;
Amestecati faina cu scortisoara si sarea;
Adaugati praf de copt peste si stingeti cu zeama de lamaie;
Amestecati inca o data;
Incorporati incet ingredientele lichide peste cele solide;
Adaugati afinele si amestecati bine;
Intr-o tava de cuptor pentru briose adaugati hartii individuale (de copt) pentru briose;
Umpleti locasurile de briose aproape de ¾;
Incingeti cuptorul la 180 de grade si introduceti briosele inauntru pentru cca 20-25 min;
Faceti testul cu scobitoarea pentru a vedea daca s-au copt;
Odata coapte, scoateti-le din cuptor si pudrati-le cu zahar pudra.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii