Bomboane raw cu quinoa si cocos

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Bomboane raw cu quinoa si cocos

Ingrediente

  • - 100 gr curmale
  • - 120 gr fulgi cocos
  • - 50 gr seminte canepa
  • - 100 gr quinoa fiarta
  • - 2 linguri miere
  • - 1 lingurita scortisoara
  • - 100 gr unt cocos
  • - 50 gr unt de cacao

Mod de preparare

Aceste bomboane sunt foarte usor de preparat, la fel ca toate felurile de dulciuri raw.
In vasul robotului, punem curmalele, fulgii de cocos, semintele de canepa, quinoa fiarta in prealabil (la o ceasca de seminte quinoa, se pun 3 cani de apa rece si se fierb cam 10 minute, dupa care se mai lasa 10 minute acoperita cu un capac, se stoarce si se lasa la racit), mierea, scortisoara si untul de cocos si cacao lichefiat.
Untul de cacao si cocos, eu le pun cu borcanul intr-o oala cu apa fierbite si il las sa se topeasca.
Pornim robotul si in functie de performantele robotului, in circa 5-10 minute avem o pasta fina si gustoasa din care luam cate putin si formam bomboanele.
Tavalim fiecare bomboana prin fulgi de cocos si dam la frigider pana se intaresc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca - un desert imbietor
1
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Rulada de Biscuiti (de Post)
2
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
3
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
4
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Parteneri
Melci cu unt reteta turceasca
Bucataras.RO

Melci cu unt reteta turceasca

Voua va plac pufoseniile? Se topesc in gura de fragede aceste bunatati din aluat, dar si ce aluat, unul fantastic si nu...

Melci cu unt reteta turceasca
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola