Se rehidrateaza fructele turnand apa peste ele cat sa le acopere (sau rom, pentru cine doreste). Aceasta operatiune dureaza 10-12 ore.
Apoi se scurge apa de pe fructe, se dau prin masina de tocat carne (in cazul meu blanderul de mana), se amesteca cu 1/2 cana lapte de soia (numai daca amestecul este prea tare).
Compozitia se da la rece pentru 2 ore, apoi se formeaza bilute care se dau prin nuca de cocos.
O reteta simpla, sanatoasa si delicioasa!
La multi ani! Noul An sa va aduca sanatate multa, ca restul le mai facem noi. Multe impliniri frumoase si tot ce e mai bun pe...
Tort cu crema de lamaie, caramel si alune de padureInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii