Se rehidrateaza fructele turnand apa peste ele cat sa le acopere (sau rom, pentru cine doreste). Aceasta operatiune dureaza 10-12 ore.
Apoi se scurge apa de pe fructe, se dau prin masina de tocat carne (in cazul meu blanderul de mana), se amesteca cu 1/2 cana lapte de soia (numai daca amestecul este prea tare).
Compozitia se da la rece pentru 2 ore, apoi se formeaza bilute care se dau prin nuca de cocos.
O reteta simpla, sanatoasa si delicioasa!
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii