Bomboane Din Fructe Deshidratate

Complexitate
redusa
Bomboane Din Fructe Deshidratate

Ingrediente

  • -1 cana curmale fara samburi
  • -1 cana stafide
  • -1 cana caise uscate
  • -1 1/2 cani miez de nuca
  • -nuca de cocos

Mod de preparare

Se rehidrateaza fructele turnand apa peste ele cat sa le acopere (sau rom, pentru cine doreste). Aceasta operatiune dureaza 10-12 ore.
Apoi se scurge apa de pe fructe, se dau prin masina de tocat carne (in cazul meu blanderul de mana), se amesteca cu 1/2 cana lapte de soia (numai daca amestecul este prea tare).

Compozitia se da la rece pentru 2 ore, apoi se formeaza bilute care se dau prin nuca de cocos.


O reteta simpla, sanatoasa si delicioasa!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu foi si gem de prune
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Dulciuri

Savarine cu frisca

Se separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...

Prajitura Tosca
Cele mai apreciate rețete
Piept de pui cu sos gorgonzola
1
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos gorgonzola

Piept de pui cu sos gorgonzola
Cozonac cu carne in foi de varza murata
2
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta
3
Paste

Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta

Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta
Paste umplute cu urda si marar
4
Paste

Paste umplute cu urda si marar

Paste umplute cu urda si marar