Bomboane de pom dulci a la Diana

Portii
15
Timp pregatire
50 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa
Bomboane de pom dulci a la Diana

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foietaj
  • crema de ciocolata
  • banane
  • ananas din compot
  • arahide
  • un ou pentru uns

Mod de preparare

Curatam si taiem banana feliute. Punem ananasul la scurs (am avut rondele de ananas , asa ca l-am taiat cubulete). Taiem foaia de aluat in dreptunghiuri, pe care le intindem cu sucitorul. Jumatate din dreptunghiuri le-am umplut cu crema de ciocolata, banana si alune, iar cealalta jumatate cu crema de ciocolata, cubulete de ananas si alune. In mijlocul fiecarui dreptunghi, punem cate o 1/2 lingurita de crema de ciocolata, feliute de banana/cubulete de ananas si o aluna, aducem fiecare margine peste umplutura, apoi rasucim la capete precum bomboanele de pom. Asezam bomboanele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa