Bomboane de pom dulci a la Diana

Postat pe: 02-01-2017
(0)

Ingrediente

Mod de preparare

PREGĂTIRE

50min

GĂTIRE

15min

PORȚII

15 portii
Curatam si taiem banana feliute. Punem ananasul la scurs (am avut rondele de ananas , asa ca l-am taiat cubulete). Taiem foaia de aluat in dreptunghiuri, pe care le intindem cu sucitorul. Jumatate din dreptunghiuri le-am umplut cu crema de ciocolata, banana si alune, iar cealalta jumatate cu crema de ciocolata, cubulete de ananas si alune. In mijlocul fiecarui dreptunghi, punem cate o 1/2 lingurita de crema de ciocolata, feliute de banana/cubulete de ananas si o aluna, aducem fiecare margine peste umplutura, apoi rasucim la capete precum bomboanele de pom. Asezam bomboanele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos. Pofta buna!

Observatii

Tips: 1. banana trebuie sa nu fie foarte coapta

2 taiati feliile de banana mai grosute

3 aveti grija la cantitatea de ciocolata cu care umpleti aluatul, la copt da pe afara daca este prea multa

4. Inainte sa luati bomboanele din tava, scoteti tava afara la frig sau puneti-o in frigider pana se intareste un pic ciocolata.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bomboane de pom dulci a la Diana