Bomboane de Castane si Ricotta

Postat pe: 11-12-2011
(0)

Ingrediente

150 gr castane fierte si decojite (pulpa)
100 gr ciocolata menaj
100 gr ricotta
30 gr zahar brun
10-12 biscuiti Amaretti (sau alt tip de biscuiti uscat)
alune maruntite (decor)

Mod de preparare

Se fierb castanele in apa, apoi caldute, se taie in doua si se scoate pulpa cu o lingurita. Se lasa sa se raceasca, se faramiteaza bine cu furculita, se amesteca cu ricotta, zaharul, ciocolata rasa, biscuitii faramitati bine. Eu am pus cam 10 la numar dar puteti pune cat va place. Se fac bilute si se tavalesc prin alune maruntite.
Se pun la rece in frigider circa 1-2 ore, inainte de a fi servite. Se conserva tot in frigider. Cu biscuitii "Amaretii" merge mai bine.. dupa mine, au gust usor amarui de la migdale si cu crema de castane care este destul de consistenta, merge super.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bomboane de Castane si Ricotta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bomboane de Castane si Ricotta