Bomboane cu Nuca de Cocos

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g de cocos
  • 625 ml de smintina dulce
  • 250 g de miere de salcim
  • 5 pliculete de vanilina (un plic are 0 5 grame)
  • 200g de zahar pudra
  • 5 lingurite de rom
  • migdale curatate

Mod de preparare

Aducem la punctul de fierbere smintina, zaharul cu vanilina si mierea.

Adaugam faina de cocos (cocosul ras) si amestecind mereu mai fierbem inca 5 minute. Adaugam romul si lasam sa se raceasca.

Cind s-a racit punem pt jumatate de ora in congelator. Daca amestecul nu e destul de consistent mai adaugam un pic de cocos. Cu mina facem bilutze, in centru punem cite o migdala, le invirtim in miini ca sa obtinem o bila uniforma si apoi le tavalim prin cocos si le asezam in hirtiute pt bomboane.

Bomboanele se conserva in frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc