Ingrediente

curmale fara samburi
100g alune decojite
1 lingurita de scortisoara macinata
1 lingura de miere
50g migdale macinate

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
1. Puneti curmalele,alunele si scortisoara intr-un mixer si mixatile pana cand sunt taiate fin

2. Luati din amestec si datii forma rotunda cu palmele si faceti bilute.

3. Amestecati mierea cu o lingura de apa fierbinte intr-o cana.

4. Puneti migdalele macinate pe o farfurie. Cu o scobitoare infipta in bocuana, inmuiati bocuanele in miere si rostogolitile in migdale
Aceasta reteta este atat de buna incat se gateste de 3.500 de ani.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bocuane" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lenoir333
•  30.10.2009 14:41:23

Wow! 5 stelute! Multumesc.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bocuane