1. Puneti curmalele,alunele si scortisoara intr-un mixer si mixatile pana cand sunt taiate fin
2. Luati din amestec si datii forma rotunda cu palmele si faceti bilute.
3. Amestecati mierea cu o lingura de apa fierbinte intr-o cana.
4. Puneti migdalele macinate pe o farfurie. Cu o scobitoare infipta in bocuana, inmuiati bocuanele in miere si rostogolitile in migdale
Aceasta reteta este atat de buna incat se gateste de 3.500 de ani.
Ceafa de porc frageda, rumenita la tigaie, alaturi de rosii cherry suculente si aroma delicata de rozmarin – o explozie de...
Ceafa de porc frageda la tigaie cu rosii cherry si rozmarinCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraCrochetele de peste sunt din categoria retetelor simplu, rapid si foarte bun. Puteti folosi file de peste crud sau peste din...
Crochete cu pesteO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii