Se pun intr-un vas untul la temperatura camerei, oul, zaharul, amestec de aur, esenta si se amesteca pana la topirea completa a zaharului, se adauga faina si se amesteca cu paleta sau la un robot pana la omogenizare; se pune peste aluat o folie de aluminu si se da la frigider pentru o ora, cam asa cat sa se intareasca aluatul.
Se pune aluatul pe masa de lucru si se face o foaie din care se decupeaza biscuiti sub forma rotunda sau orice va doriti, eu am facut inimioare deoarece doresc sa sarbatoresc ziua iubirii.
Se pune hartie cerata in tava si biscuitii peste hartie, se dau la cuptor, la foc potrivit pentru circa 15-20 minute. Se scot si se pot servi asa simpli, dar se pot umple cu dulceata de trandafiri.
Sa aveti pofta, dragilor si nu uitati ca iubirea este in fiecare din noi!
Stifado este o reteta din Grecia si se pregateste cu ceapa arpagic. In lipsa acesteia se poate pregati si cu ceapa normala,...
Stifado de puiDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii