Biscuiti de post cu dulceata si rodii

Postat pe: 09-12-2016
(0)

Ingrediente

350 g faina
60 g cacao
1 borcan de 400 dulceata mixta de visine, capsuni si afine
140 g zahar
1 lingurita praf de copt
1/4 lingurita sare
80 ml ulei
2 rodii
esenta de rom

Mod de preparare

PREGĂTIRE

30min

GĂTIRE

20min

PORȚII

20 portii
Preincalzim cuptorul la 200 C si amestecam intr-un vas faina, cacaua, praful de copt si sarea. In alt vas, amestecam dulceata, zaharul, boabele de rodie maruntite la robot si scurse partial, esenta de rom si uleiul. Adaugam jumatate din amestecul de faina in vasul cu dulceata. Amestecati cu o lingura. Adaugam si restul de faina in reprize. Framantam aluatul cu mainile, pana iase un aluat moale, nelipicios. Modelam bilute din aluat pe care le aplatizam si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptorul preincalzit, pentru 10 minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Biscuiti de post cu dulceata si rodii" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

MI-au iesit 40 de bucati.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Biscuiti de post cu dulceata si rodii